GR8 är great på dansgolvet

Att vara ute och dansa på dansgolvet, vare sig man är ensam eller med vänner är askul. Att höra riktigt hög dunka dunka musik samtidigt som man svänger loss är verkligen befriande.

Hela utekvällen förgylls med några drinkar av den bästa skumpan man kan köpa för pengarna. Den bästa sortens dryck är en dryck som både är fruktig och har en frisk smak. GR8 är en dryck som både är fruktig och har frisk smak, den kommer i olika smaker. Några av smakerna är blåbär, jordgubb och lime, samt mango och ananas, med mera.

Att dricka alkohol hör nästan till själva utekvällen, speciellt om det har följts av en förfest hemma hos någon. Givetvis ska man dricka i måttliga mängder, helst varannan vatten. På så sätt kan man undvika att bli dyngrak. Det gör det både lättare för ens vänner och en själv. Man bör också se upp för var man ställer sin drink. Helst ska man inte ställa bort sitt glas. Detta då det finns risk för att någon spetsar drinken med något, exempelvis Rohypnol eller ännu värre droger. För de som inte dricker alkoholhaltiga drinkar går det bra att dricka någon form av läsk eller lättcider/öl.

Vad många kanske inte tänker på när de är ute på krogen eller på nattklubb är att de egentligen inte behöver ha med sig så värst mycket i plånboksväg. Allt som egentligen behövs är ett litet fodral med plats för två kort, betalkort och ID-kort. Se bara till så att dessa inte kommer bort eller blir stulna. Det kan få förödande konsekvenser. När det kommer till nycklarna kan det vara bra att ha dessa i en nyckelknippa. Både nycklarna och korten bör ligga i någon av byxfickorna fram. Då blir det svårare för någon att ficktjuva dem. Det innebär också att de är nära tillhands. För de som har tankar på att spendera natten hos en främling, kan vattentäta gummistövlar vara bra att ta med.