Klitorisvibrator – Min nye bäste vän

För två år sedan upptäckte jag verkligen det här med sexleksaker, och även hur kul man kan ha med dem. De kan man köpa och ha nytta av både om man är singel eller tillsammans med någon. Jag kan verkligen rekommendera att surfa in på en hemsida för sådana leksaker och se vad som finns. Det är inte snuskigt på något sätt utan snyggt presenterat.

Vissa grejer kan vara dyra men tanken är väl kanske inte att ägna sig någon storshopping just här. Mitt första köp var en dildo. Det kändes som ett klassiskt köp och jag hade väldigt mycket trevligt med den. Jag var singel på den tiden. Nu har jag en pojkvän men dildon åker fram ibland, både när han är hemma och när han inte är det. En tjej måste ju få ha det lite kul för sig själv nån gång också.

Jag har köpt en ny grej som jag fick i förra veckan, en stimulerande klitorisvibrator. Jag köpte nåt som heter Key by Jopen – IO, jag valde den för att den såg liten och behändig ut. Jag valde den också för att den är lila och jag gillar den färgen. Bäst av allt var att den var billig också.

Botten på klitorisvibratorn har en skruvfunktion så du skruvar på och av den helt enkelt. I beskrivningen står det att man gärna kan ta med den i duschen men jag föredrar att använda den i sängen. Jag gillar att ligga ner och ha det bekvämt när jag ska ha en skön stund. Det passar mig bäst men alla är vi olika och ni gör det som funkar för er.

Ha det så kul!